Mélyaltatás nélküli mellplasztikaja volt vkinek?
9/10
Sztem te h.lye vagy mar bocsi.
nem pasizom,meg gazdag pasinak jó a kismellű is,ahhoz nem kell mütetre menni.mell nélkül is lehet vki vonzó.de mivel szültem lóg a mellem.
de ha kimegyek utcára vagy bárhova mennem kell,soha nem szoktam kitenni a mellem,már ne haragudj.mindig zárt felsőben vagy csőtoppban vagyok,nem öltözködöm feltűnően.amit tv ben látsz,nem mindig fedi a valósagat,vagy mert egy ket szilikonos lány azt csinálja amit írtál,egy családos nő is elmehet ugyanúgy plasztikara.
Utolsó, sajmálom ami veled történt, és kitartást mindenhez!
Igen, aki ítélkezik más felett, előbb gondolkozzon. Nem kell általánosítani, nem kell a tv-ben látott celebek miatt elítélni mindenkit aki plasztikáztat. Ezer meg ezer oka lehet annak, ha valaki rászánja magát, és a legritkább esetben az ok egy gazdag pasi! El sem hiszi senki, hogy mennyi átlagos családanya szánja rá magát. És nem pusztán csak hobbiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!