Szerintetek is nagyon gáz? Ti mit tennétek? Műtettni még nem akarom. Hogy csalhatnék optikailag?
2014. máj. 13. 19:24
1/10 anonim válasza:
Nem tudom mi bajod vele, semmi különöset nem látok rajta, még csak nem is nagy...
2/10 anonim válasza:
Én sem látok rajta semmi furát.
3/10 A kérdező kommentje:
De zsidó orrom van pasztmek
2014. máj. 13. 19:49
4/10 anonim válasza:
a stílusodon viszont javíthatnál kicsit (sokat)
6/10 anonim válasza:
Utolsó: b.meg. Mármint a pasztmek.
Kérdező: Semmi gond nincs az orroddal.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, az orrod rendben van, a stílusod annál inkább javításra szorul!
8/10 anonim válasza:
ha nem akarod müttetni nem tudsz vele mit csinalni,igy marad.másik meg h jobb lett volna ha kicsit messzebbről fényképezel.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Létezik már műtét nélküli orrkorrekció is. Ettől nem lesz kisebb az orrod, de a formáját meg lehet változtatni, és a kiálló részeket elfedni. Mivel félek a műtéttől, és nincs is rá pénzem, inkább ilyen beavatkozásra készülök én is. Erről bővebben itt olvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!