Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Orrot hány éves kortól lehet...

Orrot hány éves kortól lehet műttetni?

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,vagy nem is tudom milyen, mert jgy szembol igazabol teljesen jo, de oldalrol nezve, kiall az orrcsontom, meg oldalrol a formaja is olyan furi,es nagyon zavar. Lehet ezt egyaltalan muttetni?

2014. máj. 6. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
18...
2014. máj. 6. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindent lehet csak legyen elég pénzed.
2014. máj. 6. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
nekem pisze orrom van, ami ideálisnak számít (legalábbis a média meg a nők szerint). szerintem sokkal karakteresebb egy arc, sokkal érdekesebb, szebb, ha van az orrában valami egyedi. nem műttetném meg a helyedben, így van egyénisége az arcodnak. 31/L
2014. máj. 7. 13:12
 4/7 anonim válasza:
0%
Általában az orrműtétek egyharmadában van szükség további beavatkozásra.Nagyon fájdalmas és drága egy ilyen műtét.Nem ajánlom.
2014. máj. 7. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éve műtettem meg az orrom, Kárász Tamásnál, fájni nem fájt, pedig csontból is faragtak, ugyanaz volt, mint veled, hosszából faragtattam! A látvány volt borzasztó, de egy hét alatt jegelés, gyógyszerek lement a duzzanat és a véraláfutások is elmúltak. Ami kellemetlen, az az orr tisztulása, hogy nem szabad fújni, csak törölgetni... Én fájdalomról nem tudok beszámolni!

550 ezer volt kerek egy éve, most ha jól tudom 600 körül van!

Én nem bántam meg egyáltalán! Már fülkorrigációm volt előtte, a kötés volt rossz egy hétig. Meg vigyázni alvásnál, hogy ne feküdjem el, orrnál is vigyázni kell meg ne üsd, de nem kell kosárlabdázni ;)))

2014. máj. 9. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hány éves kortól....18 ajánlják, de ha 17,5 vagy meg fogják csinálni. Előtte szerintem nem is érdemes.
2014. máj. 9. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
11%
Az életed kockáztatnád altatással és műtéttel, mert neked nem tetszik az orrod? Én csak lebeszélnélek, egyik barátnőm évekig gyűjtött orrplasztikára pedig semmi baj nem volt az orrával, most viszont úgy néz ki mint Michael Jackson... Gondold meg. Korrekció utána még drágább, viszont nem kapod vissza az orrod soha. Te a kinézeteddel és az arcoddal együtt vagy, aki vagy, amit szüleidtől, nagyszüleitől örököltél.
2014. máj. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!