Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kisajak plasztikások! Mikortól...

Kisajak plasztikások! Mikortól fürödhetek rendesen?

Figyelt kérdés

Szerdán volt kisajak plaszitkám.Azt mondtákh tusoljak és ne érje víz.De itt olvastam,h egy csajszi tusolta minden pisilés után.Most akkor érheti viz vagy nem ?XD

És meddig lesz ilyen "dagadt" mikor apad kb vissza?Annyira csúnya.

Légyszi,olyan válaszoljon csak,aki átesett ilyen műtéten!Köszi

2009. dec. 22. 11:57
 1/7 anonim válasza:
33%
ennek a műtétnek mi az értelme??
2009. dec. 22. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
benne van a nevében:)
2009. dec. 22. 21:47
 3/7 anonim válasza:
39%

Nekem is elkéne ilyen műtét mert én utálom az enyémet:/ Csak nekem nincs rá pénzem :/

Am te hány éves vagy és mennyiért csináltattad?

2009. dec. 24. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
előzőnek : 80 000 Ftért, és 18éves vagyok:)
2009. dec. 24. 23:38
 5/7 anonim ***** válasza:

nemtudom, mikor érheti víz sajnos. de ha szedsz C vitamint, az nagyon felgyorsíthatja a a seb gyógyulását. plusz más vitaminokat nyomelemeket sem árt szedni ilyenkor.

amúgy engem is érdekelne, hogy milyen az, amikor "csúnya"? én közel 30 éves vagyok, mondjuk vagy 6-8 évvel fiatalabbnak tűnök, de ott lent is sztem kb ugyanúgy nézek ki mint 10 éve. tudsz erről egy oldalt mutatni, hogy milyen problémákat okozhat?

amúgy nem irigyellek..

2009. dec. 25. 14:06
 6/7 anonim válasza:
Előttem szólónak: önértékelési problémákat okoz. Láttam már szörnyen csúnyát, higgyétek el :)
2010. jan. 11. 02:41
 7/7 anonim válasza:
És ki nézi h miylen a kisajkad?:O
2010. febr. 10. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!