Sheryl Crow-nak volt már botox kezelése?
Csak úgy eszembe jutott ahogy ránéztem a tavaly megjelent albumának borítójára. Vannak róla cikkek, de csak angolul, és hát nyelvtudás hiányában... szóval igazából nekem az is elég (feltéve persze hogyha magatoktól egyébként nem tudjátok rá a választ) ha egy-két cikkbe beleolvasnátok ezekből:
A kérdéseim konkrétan:
1. tehát hogy volt-e? Ha igen,
2. mikor?
3. hol (vagyis hol "töltötték fel" az arcát botoxszal) ?
4. miért döntött úgy hogy szüksége van rá?
Előre is köszönöm.
Azt írod, "valószínűleg" , majd pedig általánosságban beszélsz a botox kezelésről.
Ne haragudj, de ez nekem nem válasz. (Azért köszi az igyekezetet egyébként.) Nem bocsájtottam szavazásra a kérdést hogy ki szerint igen és ki szerint nem, én egyértelmű választ szeretnék vele kapcsolatban egy olyasvalakitől aki biztosan tudja a választ........
........vagy egy olyasvalakitől aki ért angolul, mert mint írtam ott a google, van erről cikk csak el kellene olvasni egy angolosnak, majd pedig ideírni belőle számomra a lényeget. Egy ilyen jótét lélek segítségében továbbra is bízom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!