Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha tb re elkövetett hasplaszti...

Ha tb re elkövetett hasplasztikáért 50 ezer forintot adok az kevés? Sajnos nincs sok pénzem épp ezért örültem nagyon hogy az egyik orvos ismerősünk szólt a sebésznél az érdekemben.

Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
és ha nem adsz semmit, hanem megköszönöd szépen a végén? akkor kibontja a varrást?
2014. jan. 12. 13:34
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy sajnos ezt már elvárás hogy adj :(
2014. jan. 12. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasplasztika? Az meg minek? Mit akarsz csinálni a testeddel te lány :O
2014. jan. 12. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

hát, ha Tb-re megy, akkor valószínűleg nagy fogyás utáni bőrigazítás lehet.

elvárás, oké... de mi van, ha valaki nem ad? Miért nem merik kipróbálni az emberek? a rengeteg TB-t fizetjük, de minek?

akkor jobb elmenni egy magánkilinikára, ott legalább tiszta sor, megvan az árlista

2014. jan. 13. 15:10
 5/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy TB és elvárás. Ha teljesen TB-re megy, és "kivárod a sort", akkor nem szabad adni. Inkább az szokott lenni, hogy a kórház eszközeivel folytat (legálisan) magánrendelést az orvos, ezért pedig pénzt kérhet. Így nem kell hónapokat várni, ez a plusz szolgáltatás. Ha viszont teljesen "SZTK" alapon kapod az ellátást, de betesz a lista elejére, és ezért pénzt vár el, akkor ez korrupció.
2014. jan. 15. 10:52
 6/6 anonim válasza:

Ha az orvos mondott egy összeget, hogy annyit kér, és ezt előre kéri, akkor annyit adj neki.

Ha nem mondott összeget, és utólag kerülne sor a fizetésre, akkor a világon semmi értelme nincsen pénzt adnod neki.

Nekem az orrplasztikám volt egy nagyon népszerű orrplasztikai sebésznél, és felajánlotta a választást: megcsinálhatjuk az állami klinikán (papíron "ingyen", pusztán a TB-m terhére), vagy pedig magánklinikán (számla ellenében). Az állami klinikás változatért is kért pénzt, de legalább 150e forinttal kevesebbet. Megkérdeztem tőle, mi a különbség: azt válaszolta, csak a kényelmi szolgáltatásokban van különbség: az állami klinika ronda, rosszabb a koszt, nem olyan csinosak a nővérkék és a folyosó végén van a vécé; a magánklinika pedig csillog-villog és szépen mosolyognak rád a nővérkék az új köpenyükben.

Szakmai szempontból viszont nem volt különbség.

Ezért én az állami klinikát választottam. A megadott napon befeküdtem, négyszemközt előre odaadtam a pénzt az orvosnak, és megműtött. Kiváló eredménnyel.

De ha nálad nem erről van szó, akkor utólag ne akarj rátukmálni nagy összegeket az orvosra, mert semmi értelme. Vigyél neki egy doboz csokoládét, ha hálás vagy.

Egyébként plasztikai sebész fogja végezni? Alapszabály, hogy plasztikai műtétet csak plasztikai sebésszel végeztess, mert különben elrontják.

2014. febr. 25. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!