Miért akarnak az emberek plasztikai műtétet?
Figyelt kérdés
Csak mert sok embernek nem tetszik saját maga .2009. nov. 30. 16:52
1/7 anonim válasza:
nekem se tetszett ..mindig más féle arcot akartam de merszem nem volt elmenni orvoshoz.Aztán egy "baleset"ami történetesen egy verés volt....át kellett szabni:(És azóta azt kívánom bárcsak a régi arcomat láthatnám.
2/7 anonim válasza:
Szültem 2 gyereket, mindkettővel felszedtem 20 kg-t, ami rekordidő alatt lement rólam. Ennek következtében a felére csökkent a mellméretem az eredetihez képest. Ígyhát elmentem egy plasztikai sebészhez, hogy "visszakapjam" a melleimet. Nem bántam meg!!!
3/7 anonim válasza:
Vana ki ezért, van aki azért
Több válaszom is van :)
Mert a sors "megszivatta " Őket
Mert a testük megváltozott, és szeretnék ha úgy néznének ki mint régebben
Mert feltűnőek akarnak lenni
Mert azt hiszik úgy jobban tudnak érvényesülni
Mert beteges az önképük
4/7 anonim válasza:
legtöbb esetben az önbizalom hiány van a háttérben (sry. a balesetestől, meg az anyukától, nem róluk beszélek)
5/7 anonim válasza:
Mert rosszul érzik magukat és ha nem műtenek akkor inkább tarkónlövik magukat. :)
Nincsenek megelégedve magukkal.
6/7 anonim válasza:
mert nagyon felületesek, és semmi értelme, de erre majd rá fognak jönni akkor, amikor a cickójuk eldeformálódik, és a többbi...
7/7 anonim válasza:
Miért akar a magyar ember tengerre menni nyaralni, amikor van nekünk Balatonunk?
Ez pont ilyen kérdés.
Nem csak hiúságból plasztikáztatnak az emberek.
Sokak tényleg többet kapnak tőle, a fájdalmával, árával, minden nehézségével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!