Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek egy 55 kilos...

Szerintetek egy 55 kilos nőnek illik a 80B-s mell méret? Teljesen átlagos kinézetű,164 cm magas stb. vagy érdemes plasztikáztatni? 90B-s re?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 11:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

55 kilò ès 80b? nem lehetetlen, de azèrt èrdekes.

amùgy, szàmok alapjàn nehèz eldonteni hogy nèzne ki, menj el egy dokihoz, beszèlj vele ès ùgys felpròbàltatja veled a szilikont. csak ùgy lehet eldonteni, nem ìgy làtatlanban.

2014. jan. 4. 16:30
 12/12 anonim válasza:
51%

Szerintem pont jo neki. A b méret a normal altalaban. Az a kicsi c d meg nagy.

Ám gondolom azért 80 as a háta 55 kgosan mert olyan alkat pl fordított háromszög vagy alma tipus vékonyan is széles hatu. Nekem meg körte homokóra közti típusnak 70 kilósan 75 D. Mivel a mellem alatt keskeny alatt vagyok alkatilag pedig van vallam meg combom csípőm fenekem nem vagyok vekony megis 75 cm mell alatt.

2014. jan. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!