14 évesen orrplasztika lehetséges?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve eltört az orrom és most csúnya görbe,mintha le lenne konyulva,és még mindig olyan duzzadt és fáj.Azóta már 2 röngenen is voltunk és minden orvos azt mondja hogy nem tud mit tenni,várjak.Annyira rossz érzés hogy egy baleset miatt ilyen csúnya lett az orrom,ráadásul minden kissebb érintéstől is fáj.Annyira csünya.Mit tegyek?Csak a plasztika maradt,vagy van más megoldás is?2013. dec. 29. 18:17
1/6 Dwight Schrute válasza:
hát, ha fáj meg duzzadt, akkor szerintem még nem lehet plasztikáztatni. Előbb el kell múlnia a fájdalomnak, és utána lehet vele mit kezdeni. 14 évesen szülői beleegyezéssel.
2/6 A kérdező kommentje:
tényleg lehet???komolyan mondod? Van 200000 forintom különféle pénznemekben amit konfirmálásomkor kaptam.Ha be szállnak a szüleim is ennyivel akkor 15 éves koromra meglehetne csináltatni?
2013. dec. 29. 18:36
3/6 Dwight Schrute válasza:
nem tudom mennyire fejlett a tested a korodhoz képest, ajánlott ilyen műtétnél megvárni míg teljesen kifejlődik a testrész. Ahogy olvasom orrnál kb 16 év lányoknál. Fiúknál 18. De akivel én beszéltem orvos, ott úgy volt, hogy alá kellett írni papírt, hogy vállalod a kockázatot, ha esetleg valami nem úgy alakul, és akkor ő megcsinálja.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk 16 éves koromig még tudok várni.Két évet valahogy csak kibírok.Addigra a plasztika ára is összegyűlne.Köszi a választ sokat segítettél,én eddig azt olvastam hogy min 18 éves kortól lehet csak,de vannak olyan orvosok akik csak 21-től vállalják.
2013. dec. 29. 18:50
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy plasztikánál hogy van, de pl orrsövényferdülés műtétnél 18-20 év korhatár, mert a csontok 18 éves korig nőnek, és akkor nyeri el a végleges formáját.
De szerintem keressetek egy másik orvost, mert ha duzzadt és még mindig fáj, akkor érdemes megnézetni más szakorvossal is, hátha tud valamit tanácsolni.
6/6 anonim válasza:
Ha nem laksz messzire Miskolctól akkor szerencséd van mert van egy nagyon jó orrplasztikus és úgy hallottam jó árban megcsinálja. De előbb nézz utána. Nevét nem tudom de a kórházat tudom merre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!