Van más mellnagyobbító műtétet a szilikonon kívül?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy szilikont nem akarnék csak ha már lehet zsírt átültetni innen-oda akkor vajon mellbe is lehet?ha tudtok valamit,írjatok erről.szeretnék kerekebb,és kicsit nagyobb melleket csak nem szilikonnal.plusz ha létezik ilyen mennyibe kerülhet?köszi előre is2009. nov. 27. 13:12
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy létezik ilyen, de azt nem tudom, hogy Magyarországra már eljutott-e ez az ötlet, így bővebb infót nem tudok adni, csak megerősítem, hogy létezik.
3/4 anonim válasza:
A "zsirral" történő nagyobbításnál a formát nem tudják úgy korrigálni mint a szilikonnal.Ráadásul azsír negy része felszívódik vagyis nem tartóüs az eredmény
4/4 anonim válasza:
Már csinálnak mellnagyobbitást Hialuronsavval is,sokkal olcsóbb mint a szilikon,de 2 éven belül felszivódik.
előnye:nem kell a rizikós altatás,nincsenek hegek.És hamarabb megvannak vele,mint az inflantátummal:)
(én nem tapasztalatból mondom,mert még csak 14 éves vok,de a TVbe halottam:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!