Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van olyan kórház, ahol ingyen...

Van olyan kórház, ahol ingyen csinálnak fülplasztikai műtétet 18 év alatt?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és eléggé elállóak a füleim,ráadásul az arcom is eléggé kerek így még inkább zavaróak a füleim..Sajnos a szüleim nem állnak úgy anyagilag,hogy kifizessenek egy ilyen műtétet.Én gyűjtöm rá a pénzt,ahogy tudom..de egyedül csak évek múlva tudnám kifizetni és addig még szenvedhetek a füleimmel.

2013. dec. 21. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha egészségügyi gondjaid vannak belőle.

(Bár ezt az orvos tudja csak megmondani hogy elfogad e szülői beleegyezést)

Ezen kívül ellentmondásos a kérdés. 17 vagy,évek múlva lesz rá pénzed.Akkor meg már úgyis 18+ leszel bőven...

2013. dec. 21. 12:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs ebben semmilyen ellentmondás..csak annyit írtam,hogy gyűjtök rá,de ha esetleg lenne olyan hely ahol ingyen megcsinálják 18 év alatt,akkor nem kellene éveket várnom.
2013. dec. 21. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
21 vagyok és tavasszal megyek fülplasztikára. Ingyen lesz. Szóval ez a "csak ha egészségügyi blabla.." hülyeség :)
2013. dec. 21. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, Tom! Sajnos, azt kell mondanom, nincs ilyen kórház. A Társadalombiztosítás nem állja a fülplasztika költségeit... Nekem is várnom kellett addig, amíg összegyűjtöttem rá a pénzt. Addig bizony én is szenvedtem a füleimmel. De eljött az a nap, amikor megtörtént a műtét, és szerencsére nagyon jól sikerült. Azóta minden OK. Úgyhogy csak kitartás! :) Ha bármit segíthetek fülplasztika ügyben, írj bátran.
2013. dec. 21. 22:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Szia Ear!Gondoltam,hogy nincs..csak reménykedtem benne,hogy hátha mégis..:) megkérdezhetem,hogy neked mennyibe került? Tudom,hogy egyén függő,de akkor is érdekelne..Mekkora hatással volt az életedre ez a műtét?
2013. dec. 22. 11:48
 6/7 anonim ***** válasza:
sehol senkinek nem csinàlnak plasztikai mutètet ingyen, (kortòl fuggetlenul). csak ha egèszsègugyi okai vannak, ahogy elottem s ìrtàk.
2013. dec. 22. 18:26
 7/7 anonim válasza:
Nekem 9 napja volt ilyen műtétem, és teljesen ingyen volt, úgyhogy van ilyen. Ha bármi kérdésed van írj!
2014. ápr. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!