Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerülhet ez az orrműtét?

Mennyibe kerülhet ez az orrműtét?

Figyelt kérdés
Orrsövényferdülésem van, de mellette nagyon nagy az orrom, szeretném megműttetni, hogy szép egyenes orrom legyen. Amúgy 15 éves vagyok:S Lehet műttetni 18 éves kor előtt is?
2009. nov. 22. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem csak szülöi beleegyezéssel lehet 18on alul vagy egyáltalán nem ajánlott mert még fejlödsz!Amugy én is megszeretném majd ha sok pénzem lesz rá csak el ne ba+szák!

20L

2009. nov. 22. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

meg lehet,szülői beleegyezéssel.

ez orrsövény korrekció plusz az orr formálása (valszeg nem csak a porcból kell leszedni, hanem keskenyíteni is kell, olyan 400ezer körül lehet

2009. nov. 22. 22:02
 3/5 anonim válasza:
Ja,meg eltörik először az orrod!:D
2009. nov. 27. 17:07
 4/5 anonim válasza:
tornázz, ápold a bőröd a hajad és minden jó lesz:)
2009. dec. 12. 08:33
 5/5 anonim válasza:
Én most műttettem magam 490ezerért, Aesthetica, nagyon jó kis csapat. Még a kötés is rajtam van annyira friss de nem bántam meg. Viszont szerintem 18 év alatt nem nagyon műtenek.
2009. dec. 12. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!