Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nem magán kórházban kb....

Nem magán kórházban kb. mennyibe kerül egy hasplasztikai műtét mindennel együtt?

Figyelt kérdés
A neten csak magánkórházak árait találom (már ahol kiírják). Állami kórházban kb. mennyi lehet?
2009. nov. 21. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Kb. ugyanannyi mint magánban. Ugyanis ilyen műtétet (hacsak nem támogat a TB) csak saját zsebre tudsz csináltatni.

Itt az orvosok tarifáját fizeted meg elsősorban (meg az esetleges felhasznált anyagokat) nem a kórházat.

Az állami kórházakban elsősorban TB támogatott műtéteket végeznek. Ex- sógornőm csináltatott hasplasztikát a 3 szülése után, "kivágták" a "kötényt" varrták, szép lett, 500 ezer Ft volt.

2009. nov. 21. 08:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Hú, köszi :) Igen, én is valami ilyenre számítottam, csak azt gondoltam, hogy állami kórházban olcsóbb, mert azért ott a kórházi ellátás sem olyan, mint egy magánklinikán, tehát gondoltam, hogy legalább az kevesebbe fog kerülni. De hát ha ugyanannyi, akkor inkább megyek magánba, ha kb. azonos összegért egy szebb és kényelmesebb helyen lehetek.

Amúgy nekem is az a gondom, hogy bár fogytam szülés után 10 kilót és ismét a régi a súlyom, de kötényhasam lett és ruha nélkül borzasztóan nézek ki, de ruhában is többnek látszom kilóban, mint amennyi vagyok.

Hát asszem akkor megvan mit kérek jövő karácsonyra :) A felét összespórolom én, a másik felét meg majd valahogy szülinap, névnap, karácsony (mármint jövőre) valahogy összeadjuk.

2009. nov. 21. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
állami kórházban kb 200 ezerrel olcsóbb, mint magánlkinikán!!!!
2009. nov. 21. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:
államiban ,ax 200 ezerbe kerül magánklinikán 400 ezertől
2009. nov. 21. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja hoppá :) Így már jobban hangzik :)

És ez hogyan megy, ha én hasplasztikát szeretnék? Bemegyek mondjuk a sebészeti osztályra és ott kit keressek? Vagy először a háziorvsohoz menjek? Persze most először még csak érdeklődni szeretnék, pl. arról, hogy hogyan zajlik a műtét, mennyibe fog kerülni, mennyi időt vesz igénybe, mikor kerülhet rá sor, stb. Ilyen esetben egy állami kórházban ha bemegyek, a recepciónál mit mondjak, hogy kit keresek? Mondjam azt simán, hogy egy plasztikai sebésszel szeretnék beszélni? Vagy már egy ilyen tájékozódáshoz is kell időpont? Jaj, annyira fogalmam sincs, a szülésemet leszámítva soha életemben nem voltam kórházban.

2009. nov. 21. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
A kórház plasztikai sebészetének ambuláns rendelésére kell bemenni.
2009. nov. 21. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Érdemes telefonon időpontot kérni

Odamész és a doki mindent elmond :)

2009. nov. 21. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha köldöksérvnek jelentik be akkor a doki zsebébe csúsztatod a megbeszélt összeget... Ez csalás, de van rá példa.
2009. nov. 25. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!