Lévai Adriennek szép mellei vannak?
Nektek tetszik, mert a barátnőm szerint csodálatosak és ilyet szeretne, mert szinte egyáltalàn nincs cicije. Szerinterek támogassam vagy nem mert nekem ígyis bejön de nagyon sokszor mondta hogy szeretne nagyobbat.
eloszor is ez a no egy ordas koszos ri.banc.
màsodszor a hatalmas togyektol ùgy nèz ki mint egy konyhàsnèni.
harmadszor, ha a baràtnodnek semmi melle, akkor nincs az az orvo aki elsore ekkora implantàtumot be tudna v be akarna rakni neki. ugyanis be sem fèrne!
negyedszer pedig, ne màsra karjon hasonlìtani, hanem talàlja meg sajàt magàt az egyènisèget. neked ebben kène tàmogatnod ot, nem pedig a màsban hasonlìtàsra!
Tény, hogy kicsit aránytalan, de attól még szép. :-)
Ha a barátnőd mindenképpen ezt szeretné, rajta áll vagy bukik és az orvosain. Nem tudom mennyi idős, stb., de az orvos majd kézben tartja a dolgokat. :-)
Én ekkora melleket nem tudnék elviselni, de van, akinek pont ez a vágya. :-) Nem vagyunk - szerencsére - egyformák! ^ ^)
Szerintem undorító, de ez a ti döntésetek. Ha szereted és elfogadod, akkor nem támogatod ebben a butaságban. Pénz kidobás, természetellenes, megerősíti a gyenge önbizalmát (hogy ő csak valami plusszal érezheti magát szépnek), nem beszélve arról, hogy mi van, ha valami félresikerül... Ja, meg ezek után sokakra rátör a mánia és nem tudják abba hagyni. Ha a mellével elégedett is lesz, ha nem tanulja meg elfogadni magát, előbb-utóbb úgyis találni fog magán más valamit, amit kifogásolhat és meg akar majd változtatni...
A kérdést kiemelted, tehát még azóta sem csináltatta meg? Mert akkor nagyon jól tettétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!