Esett már át valaki kisajak kisebbítési műtéten? Milyen tapasztalaitok vannak, mit kell ilyenkor tudni?
huu köszönöm, nagyon sokat segítettél ^^ már nem is parázok annyira :D:D
kösziii :)
Szia!
Nekem pont ma volt egy ilyen műtétem.
80 000 Ft-ba került.
Helyi érzsételenítés,utána haza is jöhettem.
Az injekció kicsit fájt,utána már semmi.A két lábamon jöttem haza :)
Most sem érzek különösebb fájdalmat.Bár elég ronda, 1-2 ilyen "búb" a varrásoknál van, de majd kialakul 1 hónap múlva, meg ha kiesnek a varratok!:)
Kérdező!
Én is pont 15 éves vagyok! Nagyon megszeretném műteni, csak nem tudom, hogy is mondjam el anyumnak a gondomat...:( Meg a másik, ha el is mondom és beleegyezik, a bökkenő az ár... neked mennyibe került? Most milyen lett? És mennyire volt csúnya/mennyire lógott ki?? Bocsi ezért a sok kérdésért...:S
És hogy történt? Felhítátok az orvost vagy egyből korházba mentetek és ott kivizsgálás.... stb..?? Leírnád ezeket is nekem??:)
Nagyon örülnék neki!
Köszi előre is!:):):)
20:27-es Ha erre jársz:)
Hol csináltattad, esetleg doki neve? ez nagyon baráti árnak tűnik:) Egy vagy két oldali?
Hogy gyógyulsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!