Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kinek hanyas cicije van...

Kinek hanyas cicije van implantátummal?

Figyelt kérdés
A dokim januárba müt 425 cc ,és kiváncsi lennék az melltartoba hanyasnak fog megfelelni méretileg?
2009. nov. 7. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

"ja és ne irjanak már a hozzá nem értö debilek,köszi."

Miről beszélsz?!?!?!?

5 éve ven implantátumom.5 éve beszélgetek különböző fórumokon műtött lányokkal.

ÉS ettől függetleneül ak itt egyáltalán nem ért a mellnagyobbításhoz az Te vagy :S

2009. nov. 9. 06:57
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Még jó hogy Te értesz hozzá.

Azért teszel fel ennyi kérdést

"Most 320-as a mellimplantátumom, és csepp alaku, mekkora férne be ha kicseréltetném?

Szeretnék nagyobbat ,és olyat ami kicsit fentröl jövö,de mekkorát,vékony alkat vagyok,de szeretnék nagyobat."

És igen nagy baj gogy a dokiddal nem beszélted meg hogy fogsz kinézni két ekkora dudával

2009. nov. 9. 06:59
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

Kedves kérdező

A hozzászólok nem mondtak hülyeségeket.

A "hozzá nem értő debil" az sajnos te vagy :S

2009. nov. 9. 07:15
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
80E-s mellekkel csuda szép leszel, és tudod azt "cipelni" is kell 425 cc = 42,5 dkg
2009. nov. 9. 07:18
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Most mi a francnak bántjátok a kérdezőt?? El kellene gondolkodni, hogy ez az oldal a kérdések feltevéséről szól!Ami neked hülyeség, neki meg fontos,ő erre kíváncsi!

Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor keress fórumot,ahol lehet fikázni azokat (is), akik "szerencsétlenségükre" nem olyan okosok,mint te!

2009. nov. 11. 18:17
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Felelőtlen buta nő/orvos párosításnál tudom csak elklépzelni azt, hogy nem beszélik meg mi várható műtét után.

Ráadásul az hogy kinek mekkora lesz 425 cc beültetése után a melle függ a saját mirigyállománytól.Szerintem ez tök logius

2009. nov. 12. 07:04
 17/17 anonim ***** válasza:
34%
én nekem a lhető legnagyobb műmellem van(meg se tudom mérni olyan nagy és melltartó nélkül kell járjak
2009. nov. 14. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!