Létezik csípőcsont lereszelő plasztika?
Figyelt kérdés
Mert nagyon széles a csípőm a derekamhoz képest?2013. szept. 3. 19:15
11/15 anonim válasza:
te.nem.max ugy.fogyhatsz.ha eladod a.majad vesed. ne legyel mar gyoker. azt.mondja zsiros... menj.el pszichologushoz onkepjavitasra es beszelj gasztrologussal az etkezesi zavaraidrol.
12/15 bucika2011 válasza:
Én 168 centis magaságommal voltam 47 kg,úgy néztem ki mint egy csontváz most 58 kg vagyok de még sokan így is azt mondják,hogy sovány vagyok.Szerintem inkább hízzál mint ahogy előttem is tanácsolták és akkor nem lesz annyira feltünő a csipőd.
13/15 anonim válasza:
Aki ilyen megcsináltat, az nem normális, kész.
14/15 anonim válasza:
szerintem ne plasztikai sebészt, hanem pszichológust keress fel de sürgősen...
15/15 anonim válasza:
a delikvensünk sztem azóta vagy meghalt alultápláltságban, vagy lereszeltette a csípőit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!