Hogy van ez manapság?
Egyszerűen nem tudom felfogni. Mindenhonnan az folyik, mekkora szegénység van az országban, mégis egy csomó embernek van pénze plasztikára, ami valljuk be nem kis pénz. A környezetemben nem sok embert ismerek akinek pl műtve volt a melle, de feljövök ide és rengetegen válaszolnak ilyen kérdésekre, akik már átestek ilyen operáción. Ide tényleg csak a gazdag emberek járnak? Vagy igaz a mondás, miszerint mindenkinek arra van pénze, amire szánja?
Plasztikai műtéten átesettek! Milyen az anyagi helyzetetek?
U.i. Nem irigykedem (hisz nekem is volt műtétem), nem ítélek el senkit csak kíváncsi vagyok.
Mindenki eldönti hogy mire költi a pénzt.
Amúgy tényleg nagy a szegénység,de ez nem azt jelenti hogy nincsenek gazdagok,csak annyit tesz hogy elég nagy a szakadék a kettő között.
nagyon sok itthon aki a sz.xiparban dolgozik,vagy igy vagy úgy.vagy ha szetnezel a face-n,latni a képekböl,sok lanynak lanynak,fiatalon meg van csinaltatva a melle,nem véletlenül.
én akiket ismerek,az mind abban dolgozik,tehat nem bolti eladók.hanem bekerültek abba a vilagba,és ott hamar egy het alatt megvan az ára.
persze ezzel nem azt mondom hogy mindenkinek innen van,de nagyon soknak igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!