Mellet levetetni lehetséges csak úgy? Vagy csak kisebbíteni lehet?
Ahogy az előttem válaszoló írta, valószínűleg pszichés problémád van. Nem írtad meg, miért utálod a melleidet, de valószínűleg önértékelési zavarokkal küzdesz, és a saját nőiességedet blokkolod (mell=nőiesség, anyaság).
Más tészta, ha mondjuk olyan nagyra nőttek a melleid, hogy a mindennapi életben zavarnak (pl. ha D vagy E kosaras melltartót hordasz). Itt indokolt a kissebbítő műtét, mert a melleid súlya nagy terhelést ró a gerincedre, és ennek hamar hátfájás lehet a vége. Ez esetben saját költségen lehet kissebbíteni, plasztikai sebésznél általában 300 ezer forintért, miután az OEP nem dotálja, kivéve, ha már ortopéd panaszaid vannak.
Hány éves vagy most? Mert a mell 20-22 éves korig nő, előfordúl, hogy 20 éves kor után hatalmasaklesznek.
De ha kicsi a melled, tényle nem értem mért akarnd levágatni...Ez butaság, his a fejüket se vágatjuk le csak mert néha fáj...
Egyépként le lehet vágatni, mint tudjuk sokan élfivá operáltatjá magukat, ezazt jelenti, hogy tulajdonképp férfimelleket csinának belőlü, de semmiképp e tedd meg.
Beszéld mega problémáidat egy szakemberrel!
A szakemberekkel itt a környéken az a baj, hogy rögtön a fél város megtudná mit szeretnék, volt már ilyen eset.
Egyébként 24 vagyok.
de azt pontosan elárulnád hogy mért akarod ezt csinálni?
mert ha mondjuk leszbi vagy és férfi szeretnél lenni akkor megértem, de ha a férfiakat szereted akkor nem hiszem hogy ez tul jó ötlet lenne. én nem örülnék ha a csajom fogná magát és eltüntetné a melleit csak ugy.
de amugy meglehet csináltatni, de jol gondold meg várj még pár évet mert lehet sőt biztos hogy megfogod gondolni magad.
Ezer éves kérdés, de ennyi marhaságot, amit a válaszadók összehordtak rég láttam. Miért lenne mentálisan beteg? Jézusom. Ha nem akar gyereket, zavarja és nem tetszik neki, hogy vannak attól még nem mentálisan beteg. -.-"
AMÚGY MEG! A leszbikusok nem akarnak férfiak lenni, honnan vetted ezt az ökörséget? Azok a transzneműek és az sem mentális betegség, hanem genetikai még mielőtt vmi okos benyögi. Mentálisként kezelik, de semmi köze hozzá mert teljes mértékben a hormonoktól függ.
Viszont! Nem lehet csak úgy levetetni. Rendes orvos akkor veszi le, ha bizonyítékod van arról hogy mellrákod van és az eltávolítás a végső megoldás, ha meg elmész egy olyan plasztikai sebészhez, akihez a transzneműek járnak, oda meg papíron férfinak kell lenned, amihez eddig követelmény volt a pszichológiai és pszichiátriai szakvélemény is többek közt, de most fognak változtatni a szabályokon vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!