Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van olyan plasztikai sebész...

Van olyan plasztikai sebész aki ogrefülleket csinálna nekem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 02:06
 1/10 csilla200 válasza:
szerintem nem jó ötlet
2013. aug. 12. 02:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi az az "ogrefüll"? - kis segítség: nem az ogre szót nem értem...
2013. aug. 12. 07:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: Elöször azt hittem, bögrefület akartál írni:)) nem hiszem, hogy ilyesmire vállalkozna bármelyik doki. Én 170 ezer Ft-ot költöttem arra, hogy lapátfülekből normális füleim legyenek... Örülj annak, ha nincs ilyen gondod!

Előzőnek: Az ogre emberevő félóriás az észak-európai mitológiában.

2013. aug. 12. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem a tünde fülre gondoltál? Azt Zagyvai Gábor tud csinálni. Nem plasztikai sebész, hanem testmódosító, vagyis az ilyen extrémebb dolgokat csinálja. Itt a weboldal, és az earpointing munkái: [link]

[link] tags/earpointing (Ha nem erre gondoltál, akkor bocsi.)

2013. aug. 12. 11:15
 5/10 anonim válasza:
51%

szerintem neked szamárfülekre van szükséged !

Jó dolgod lehet !!

2013. aug. 13. 09:49
 6/10 anonim válasza:
50%

Remélem, hogy van, valamint, hogy egymásra találtok és azt is, hogy megcsináltatod.

Az idióta kérdésből ítélve nagyon megérdemelnéd.

Egyébiránt ha már a nyelvtanórákon a "fülleden" ültél legalább a word helyesírás ellenőrzőjét használhatnád. Ha már ennyi alapintelligencia nem szorult beléd. De, hogy ne kelljen sokat törni a fejed rajta, elárulom, hogy a fül, az fül egy "l"-el.

Sok sikert...

2013. aug. 13. 15:30
 7/10 anonim válasza:
legyen ink elefánt füled
2013. aug. 14. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
háhh... ez a hét kérdése. :)))
2013. aug. 16. 08:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
miért akarsz ogre füleket? nem jó a mostani szett? jó pénzért braziliában megcsinálnak neked bármit, legalábbis elvállalják aztán hogy mi lessz a végeredmény, az már utánna kiderül. Max ha nem sikerül, kérsz egy fejátültetést :)
2013. aug. 19. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát Magyarországon van-e azt nem tudom,de Thaiföldön bármit megcsinálnak és alá kell írnom,hogy nagyon szépen dolgoznak.Maga a műtét sem lehet drága max a kijutás,meg a hazajövetel,de a helyedben nem próbálkoznék ilyesmivel. :D
2013. aug. 27. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!