Van olyan plasztikai sebész aki ogrefülleket csinálna nekem?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 02:06
2/10 anonim válasza:
Mi az az "ogrefüll"? - kis segítség: nem az ogre szót nem értem...
3/10 anonim válasza:
Kérdezőnek: Elöször azt hittem, bögrefület akartál írni:)) nem hiszem, hogy ilyesmire vállalkozna bármelyik doki. Én 170 ezer Ft-ot költöttem arra, hogy lapátfülekből normális füleim legyenek... Örülj annak, ha nincs ilyen gondod!
Előzőnek: Az ogre emberevő félóriás az észak-európai mitológiában.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
szerintem neked szamárfülekre van szükséged !
Jó dolgod lehet !!
6/10 anonim válasza:
Remélem, hogy van, valamint, hogy egymásra találtok és azt is, hogy megcsináltatod.
Az idióta kérdésből ítélve nagyon megérdemelnéd.
Egyébiránt ha már a nyelvtanórákon a "fülleden" ültél legalább a word helyesírás ellenőrzőjét használhatnád. Ha már ennyi alapintelligencia nem szorult beléd. De, hogy ne kelljen sokat törni a fejed rajta, elárulom, hogy a fül, az fül egy "l"-el.
Sok sikert...
9/10 anonim válasza:
miért akarsz ogre füleket? nem jó a mostani szett? jó pénzért braziliában megcsinálnak neked bármit, legalábbis elvállalják aztán hogy mi lessz a végeredmény, az már utánna kiderül. Max ha nem sikerül, kérsz egy fejátültetést :)
10/10 anonim válasza:
Hát Magyarországon van-e azt nem tudom,de Thaiföldön bármit megcsinálnak és alá kell írnom,hogy nagyon szépen dolgoznak.Maga a műtét sem lehet drága max a kijutás,meg a hazajövetel,de a helyedben nem próbálkoznék ilyesmivel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!