Nekem az orrom egy kicsit nagy, és félek mindig amikor profilból néznek akkor röhögni fognak!de eépként sztem széép az arcom !!és meg műtessem?
Attól függ, mennyire zavar. Én most 40 éves vagyok, és tizenéves korom óta ez a problémám. Huszonévesen már sokat gondolkodtam, hoyg megműttessem, de nem mertem rászánni magam, úgy gondoltam, senki sem lehet tökéletes, és megpróbáltam megszokni. Ideig-óráig sikerült, de végül mindíg előjött a gondolat, hogy miért nem csináltattam meg annak idején, akkor még meg is tudtam volna fizetni, és már réges-rég túl lennék rajta.
100%, hogy jobban érezném magam, úgyhogy gondold meg alaposan, én nem vetném el teljesen az ötletet, ez nem egyszerűen hiúsági kérdés, ha az önbizalmad ettől helyreáll, akkor megéri!
ne mutesd meg magad
akinek tetszik az nezze akinek nem tetszik ne nezze
ennyi
Elég csúnya dolog valakit olyanért kiröhögni, amiről nem tehet. Profilból nekem is kicsit nagy, és én szerintem át is fogom műttetni, ha lesz rá pénzem. Márpedig lesz mert elég okos vagyok szóval tuti megyek egyetemre is meg jó állásom is lesz. De mégegyszer mondom:
Ha Neked tetszik az orrod, és csak mások rosszindulatától félsz, akkor nem kell műtét! Csak önbizalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!