Mennyibe kerül arcon ez a ráncfeltöltő kezelés?
Már a 40-es éveimet taposom, és hasonló ráncaim alakultak ki, mint a képen látható nőnek. Engem nagyon zavar, mert amúgy életfelfogásban, öltözködésben fiatalos vagyok.
Az egyik magánklinika oldalán olvastam, hogy az ilyen kezeléseknél nincs szükség plasztikára, hanem nagyon jó eredményeket lehet elérni egy kb. 20 perces beavatkozással.
Viszont az oldalon sehol nem találok még tól-ig árlistát sem.
Kérem, hogy aki otthon van a témában segítsen, hogy kb. mennyibe kerül az ilyen kezelés.
Azért kérdezem, hogy álmodozzak róla, vagy eleve felejtsem el...
Szia, tobbfele variacio van, az elso a feltoltes, ez attol is fugg,h milyen melyek a rancaid es milyen surusegu anyagra lesz szukseg. milinkent szamoljak, es kb 30-60 ezer/ml, (hely es anyagfuggo). Ilyen tipusu rancokhoz 2 ml biztos,h kell,he nem tobb. En azt javaslom,h menj el eghy konzultaciora ami par helyen ingyenes a nem sebeszeti eljarasokra.
Van meg egy ugynevezett Dermaroller kezeles, itt tobb kezeles javasolt es a kollagen termelest fokozza a borben. Nagyon szep eredmenyeket lehet elerni egy par kezelessel 10-15 ezer kezelesenket, par helyen 10 kezeles 70e. Van aki otthon hasznalja, igy joval olcsobb azt hiszem 15 korul van maga a roller+ kellenek vitamin szerumok, de nagyon vigyazni kell a higieniara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!