Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Melyiket válasszam? Végre...

Melyiket válasszam? Végre összegyüjtöttem annyi penzt, hogy plasztikai mütétre mehessek.

Figyelt kérdés

Mivel meleg vagyok, nem tudom eldonteni, melyiket válasszam. Vagy mellimplantátum, és akkor lehet végre több olyan férfi lesz aki beindul rám, de ugye akkor uj ruhatár kell meg hasonlok. A másik kicsit komolyabb, lent szeretnék operációt, de az nem tudom mennyibe kerül. Szerintetek?

26 / (még ffi)

2013. júl. 29. 23:16
 1/10 tetro ***** válasza:
szerintem ez a kérdés kamu
2013. júl. 29. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Mellet, és akkor shemale-nek is elmehetsz!

De egyébként most te meleg vagy, vagy transzszexuális?

2013. júl. 29. 23:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Még magam sem tudom, és nincsenek barátaim mert az összes elhagyott engem mikor komolyabbra fordult és a testisçget eröltettem. Azt gondoltam itt segitenek
2013. júl. 29. 23:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Az olyan pasi aki a mellekre indul be az általában heteró,tehát a taktikád a mellekkel semmi jóra nem vezet..nem kis verést kapsz majd ha kiderül hogy pötsöd van.
2013. júl. 29. 23:40
 5/10 tetro ***** válasza:
jajj hagyd már abba. persze, meleg vagy, és nemváltóműtéten gondolkozol, de nem tudod mennyibe kerül, meg hogy mi az egész folyamat... áhh. olyan sok helyen lóg ki a lóláb, hogy el se magyarázom. ha már b@z@zni akarsz, meg kitalálni valami sz@r kamut, legalább a részletekre figyelj oda.
2013. júl. 29. 23:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszed el te szerencsetlen, akkor ne valaszolj, ja es vegkepp ne okoskodj, tényleg szukségem van a válaszokra
2013. júl. 30. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se. Ha tényleg meleg vagy akkor meleg lesz a pasid is és ő valószínüleg nem a női idomokra gerjed. A másikat pedig szintén felejtsd el. Attól, hogy valaki meleg miért kell átműttetnie magát meg nőnek öltözni stb. Ezt komolyan nem értem. Nem a kinézetétől lesz valaki meleg. Az emberek eleve nem rokonszenveznek azzal aki más, miért kell ezt még tetőzni? Vagy ez nem érdekel senkit?
2013. júl. 30. 07:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor te nem meleg vagy, hanem transzszexuális. A meleg férfiak más férfiakat szeretnének és nem nőnek operált pasit.
2013. júl. 30. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem vagyok homofób, de te tényleg kevered a szezont a fazonnal.

Aki átműtteti magát, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy más a valói neme, mint a biológiai, azt nem melegnek nevezik, hanem transzszexuálisnak vagy transzneműnek.

Aki meleg, az nem nőként akar élni, hanem férfiként egy másik férfi mellett.

Ráadásul ahogy erre már rávilágítottak: a meleg pasik nem a cicikre és a p*ncira bukik, szóval ha átműtteted magad, meglehetősen nehezen fogsz meleg társat találni.

2013. júl. 30. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Én arra vagyok kíváncsi, mennyi pénzt gyűjtöttél a műtétre?

Ja, és van egy tippem mit válassz....agysebész :))

Csak úgy mellékesen elárulom, ugye nem gondolod, hogy annyi pénzből, amennyi egy mellplasztika, annyiból megcsinálják neked a nemátalakító műtétet is??

2013. júl. 30. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!