Melyiket válasszam? Végre összegyüjtöttem annyi penzt, hogy plasztikai mütétre mehessek.
Mivel meleg vagyok, nem tudom eldonteni, melyiket válasszam. Vagy mellimplantátum, és akkor lehet végre több olyan férfi lesz aki beindul rám, de ugye akkor uj ruhatár kell meg hasonlok. A másik kicsit komolyabb, lent szeretnék operációt, de az nem tudom mennyibe kerül. Szerintetek?
26 / (még ffi)
Mellet, és akkor shemale-nek is elmehetsz!
De egyébként most te meleg vagy, vagy transzszexuális?
Egyébként nem vagyok homofób, de te tényleg kevered a szezont a fazonnal.
Aki átműtteti magát, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy más a valói neme, mint a biológiai, azt nem melegnek nevezik, hanem transzszexuálisnak vagy transzneműnek.
Aki meleg, az nem nőként akar élni, hanem férfiként egy másik férfi mellett.
Ráadásul ahogy erre már rávilágítottak: a meleg pasik nem a cicikre és a p*ncira bukik, szóval ha átműtteted magad, meglehetősen nehezen fogsz meleg társat találni.
Én arra vagyok kíváncsi, mennyi pénzt gyűjtöttél a műtétre?
Ja, és van egy tippem mit válassz....agysebész :))
Csak úgy mellékesen elárulom, ugye nem gondolod, hogy annyi pénzből, amennyi egy mellplasztika, annyiból megcsinálják neked a nemátalakító műtétet is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!