A lengő bordámat ha kivetetem sokkal, vékonyabb lesz a derekam?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 00:19
1/8 anonim válasza:
A bordák védik a belső szerveket, miért vetetnéd ki??? Nem is vennék ki, Mo-n biztos, hogy nem..
2/8 anonim válasza:
Szerinted kiveszik neked ha szépen kéred? Ilyet nem csinálnak, merthogy nem is lehet. A derekad meg egyébként sem lenne sokkal vékonyabb tőle.
3/8 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk szedessed kifele, nem kell az oda. Gyere át, sütünk belőle oldalast.
Nem akarlak elkeseríteni amúgy, de (nekem legalábbis) a lengő bordám van vagy 15-20centire a derekamtól. szóval aligha van hozzá köze.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem is kell ilyen fűző
2013. júl. 6. 22:57
6/8 anonim válasza:
Általában várni kell rá, de 6000ft-ért már lehet kapni. határ a csillagos ég.
7/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest nem drága
2013. júl. 8. 01:37
8/8 anonim válasza:
Hűűűha! Nem semmi!
Ha kiveteted a lengőbordáid, szerintem egy fűző sokat segít majd a testednek, belsőszerveket jó ha támasztja valami és persze védi is őket. Egy szép fűző még csinosabb derekat tud majd varázsolni és még szorosabban is be tudod fűzni a fűzőt lengőbordák nélkül. Így összességében egy fűzővel már nagyon szép derekad lenne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!