Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Keloidos lehet a sebem? Mi...

Keloidos lehet a sebem? Mi ez? Több mint 2 hónapja műtöttek.

Figyelt kérdés
Több, mint két hónapja műtöttek le egy asnyajegyet az arcomon, a világon semmi baj nem volt vele eddig, nagyon szépen begyógyult, és most egyik napról a másikra kiemelkedő, domború lett a heg és fáj is, piros is. Ez mégis mi lehet, keloid? De hát kért hónapja volt a műtét, eddig semmi baja nem volt! Nagyon el vagyok keseredve, nem értem, két hónap után miért történik ez.

2013. jún. 13. 20:03
 1/3 anonim válasza:
Sajna elég valószínű hogy keloidos lett, igen. Contractubex krémmel kell kenni és akkor szépen el fog múlni. Nekem az Achilles-emet műtötték októberben és nemrég kezdtem el kenegetni a sebhelyet mert jön a jó idő és nem akarom hogy nagyon látszódjon, de már most sokkal szebb lett :) Előtte kipróbáltam a Curiosa nevű krémet is, de az nem használt semmit se pedig elhasználtam az egészet, úgyhogy azt nem ajánlom :S
2013. jún. 13. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat, én is a Cotractubex-et szeretném most használni rá, eddig is pedig kentem, la roche posay cicaplasttal de akkor úgy látszik, az kevés. Pedig eddig semmi baja nem volt: (

Két napja kezdődött ez a felpúposodás. Szerinted akkor még időben fogom elkezdeni kezelni a contractubex-el, ha holnap veszem meg és holnap kezdem el használni?

2013. jún. 13. 23:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi ez, de mára meg az egész lelohadt és ilyen száraz var van a helyén mint egy leszáradó pattanásnál ... nem tudom, hogy ez a kitartó cicaplast bemasszírozás eredménye, vagy eleve nem keloid volt csak egy picit begyulladt.
2013. jún. 14. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!