Hol csinalljak a legolcsobb mellmutetet? Velemenyek a csinaltatas utan?
Figyelt kérdés
Erdemes megcsinalltatni? 21 eves vagyok nagyon kicsik a melleim AA meret! Szedek fogmzasgatlot nem noll tole semmit! Van mar egy kisfiam is es terhesseg alatt sem nott, tehat szerintem muszaly megcsinalltatnom ha melleket szeretnek!2013. máj. 25. 10:56
11/16 anonim válasza:
olcsó mellműtét nincs mindegyik egy millióba kerülni fog az tuti és mivel melltartókat is venned kell és a vizsgálatokat is fizetni kell plussz költségekre is gondolj lehet hilauron savval is feltölteni ez kb egy évig tart és ez van 200 ezer körül mellesleg ennek semmi értelme
12/16 anonim válasza:
szia,olyan hogy olcsó nincs,650 ezer ft tól kezdödik.plussz melltrató 10 ezer / db stb stb.
olyan 700 ezer minimum.
én dr Wagner Pálnal voltam,meg vagyok vele elégedve.
13/16 anonim válasza:
Kérdező, olyan primitív stílusban válaszolsz, hogy egy normális választ sem érdemelsz!!!
14/16 A kérdező kommentje:
csak olyannak valaszolok primitiv stilusban aki megerdemli!!hellooo
2013. máj. 26. 08:53
15/16 anonim válasza:
Senki nem érdemelte meg, a válaszaid téged minősítenek!
16/16 anonim válasza:
Olcsó= szar Drága= szar Mellműtét= szar
hogy eltudd olvasni:
szerintem ne csinalltas mert utana ugyis vagy szar lessz,
vagy nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!