Fülplasztika menete?
Figyelt kérdés
Szeretném megkérdezni, hogy mi ennek a menete? Először házidoki..ő utal el pszichológushoz(el kell utalnia?) és akkor tőle kapok igazolást a műtéthez(ingyenes)? Ugye pszichológus igazolása kell..akkor neki elmondom, hogy megszeretném műttetni a füleimet,mert zavar meg stb stb? ennyi lenne?
17/L
2013. máj. 16. 14:10
1/1 anonim válasza:
A menetét nem tudom pontosan, mivel én már régen elmúltam 18, amikor megműtötték, így ingyenességről szó sem lehetett. Ezt csak hallottam egy ismerősömtől, hogy neki az Egyesített Szent István és Szent László Kórház - Rendelőintézet Szent László Kórház Fül-Orr-Gégészeti osztályán Dr. Velkel Zoltán műtötte ingyen. Nézz utána neten szerintem, és vedd fel vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!