Paris Hiltonnak most műmelle van? Vagy nem? Mi van?
Parisnek most megy a TV-ben az Öribari kerestetik c. műsora, amiben nagyon pici a melle.
Viszont találtam egy képet a neten:
Akkor most megműttette? Vagy mit csinál? Ez olyan fura. A műsor közben se értettem: neki aztán lenne pénze megműttetni, mégsem teszi (ez azért tiszteletre méltó). Biztos azt gondolta, ha már valaki a pénzéért szereti, legalább nem a szilikonmelléért.
De most itt ez a kép, amin viszont elég nagynak tűnik!
Úgy találtam Google-ben, hogy beírtam, "push up", de elég hihetetlenül hangzik, hogy ez csupán push-up.
Ti mit gondoltok?
Oszintén megmondom, lesz@rom Paris Hiltont :DDD
Az csak push up melltartó meg megcsinált kép...
még azis lehet h az nemis paris hilton teste, amin a nagy mell van, szoktak ugyanis ilyeneket csinálni h ráretusálnak egy másik fejet...
paris hiltonnak sztem nincsen mű melle, most amikor ittvolt bp-en, mutatták a tv-ben, ottis kis melle volt.
OFF: Kedves Kérdező!
Melyik csatornán és hány órától megy Paris műsora? Légyszi válaszolj!
Köszi előre is!
:)
Köszi a válaszokat. Igen, még egy ősrégi Bravo újságban is írtak erről, hogy műttette a mellét, aztán újra picike lett :D
Utolsó: az MTV-n ment (megy?), én nyáron néztem folyamatosan, azóta nem, mert csak az első évadot adták. Néztem az amerikai MTV oldalán, és ott látszik, hogy még a második is megy Amerikában, nincs meg a nyertes, szóval gondolom mire itt leadják azt...:D Nem tudom, most hogy van. Itt egy leírás: [link] . És ha Google-be beírod, hogy MTV műsorújság, az elsőre kattintva kiadja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!