85DD-s, nagy, lógó mellet TBre lekicsinyítik? Van itt olyan, akinek TBre volt műtéte?
ilyesmi a mellem most:
ruhában:
és ilyet szeretnék:
[link] (2.kép)
Igazából annyira nem is a nagyságával van a bajom, hanem azzal, hogy rettentően lóg, már a bimbóudvarom is el van deformálódva... :( és mivel felvarrásra nincs pénzem, ezért gondoltam, hogy lekicsinyíttettem, úgy talán szép formája lesz... nem beszélve arról, hogy a bal láthatóan nagyobb, mint a jobb... :(
Ezt TBre megcsinálják? Elvileg kisebbítést csinálnak, de nem tudom, mi számít nagynak... fáj a hátam tőle, meg görnyedek, de a pszichikai része sokkal jobban zavar...
Van itt olyan, akinek TBre volt ilyen műtéte?
utolsó, köszönöm, nagyon sokat segítettél, végre valaki, akinek tapasztalata is van! sajnos Kecskemét messze van, de megérdeklődöm akkor a helyi kórházban! Azt nem tudod véletlenül, hogy csak a felvarrás mennyibe kerül?
Mondjuk a kicsinyítés se lenne rossz, mert egyfolytában fáj a hátam...
Mert a tbs támogatást-t a testaránytalanságra, illetve eltávolítandó szövet/testtöme arányra nézik.
Azért valljuk be, hogy az a 85 DD máshogy fest egy 185 centis nőn (nagyjából arányos) vagy egy 160 centisen (széles hát, picit nagyobb mell)...
Egyébként tutifix, hogy jó méretet viselsz? Előszerettel adnak el a boltosok kis kosarú melltartót nagyobb méretekhez úgy, hogy a hátpántot növelik csak. Ez így nem tart rendesen, de nekik megéri, ebből van több import mert a nagyobb kosár gyártása drágább.
Ezen a blogon leírják, hogy mire ügyelj vásárláskor:
én magam választom, szóval valóban akkora, amekkorának lennie kell...
ha megnézed a képeket, látszik, hogy én nem a nagy hát - kis mell kombó vagyok... :(
Ha mindezek megvannak, akkor jó rád a melltartód:
Hátul tök vízszintes a melltartó pántja.
Elöl nem válik el a kosár alatt a testedtől.
Oldalt a vas pontoan a hónod alatt középen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!