Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Váll szélesítő műtét létezik?

Váll szélesítő műtét létezik?

Figyelt kérdés
Kegyetlenül keskeny vállaim vannak. Tudom hogy eddzéssel se lesz sokkal jobb. Tehát van ilyen Műtét? Mennyibe kerül, és mennyi idő mire begyógyul? vagy hogy megy ez?
2013. ápr. 14. 08:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy edzéssel nem lesz jobb? Ezt ki mondta neked? Nézd már meg az úszókat például, szerinted ők mind ilyen szélesen születtek? Vagy a testépítők? A vállszélesítő műtét meg kiérdemelné "A hónap hülyesége" díjat.
2013. ápr. 15. 02:19
 2/2 A kérdező kommentje:
vannak aránylag keskeny vállövvel rendelkező úszók igen, úgy hogy végig úszták az életüket. van egy ismerősöm aki 11 éve úszik komolyan és keskenyebb a válla mint nekem.. a Vállizom ha megnő, akkor kicsit nagyobbnak tűnik, de nem lesz széles maga a vállöv, csak az izom nagyobb. ezért. nem azt irtam hogy egyáltalán nem lesz jobb.
2013. ápr. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!