Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kit műtött már Dr. Karvász Tamás?

Kit műtött már Dr. Karvász Tamás?

Figyelt kérdés

Kétszer voltam orrplasztikán... Először azért, mert elégedetlen voltam vele, másodszor meg azért, mert szétcsúsztak a porcok az orromban, lett egy csúnya orrsövény ferdülésem és újra kellett műteni, DE a plasztika sebész megint el*aszta!!! Nagyon rosszul érzem magam, minden nap csalódottan nézek a tükörbe és éjjelente sípol az orrom, ami nagyon kellemetlen. Szeretnék egy jó plasztikai sebészhez elmenni, aki végérvényesen megcsinálná jóra az orrom, hogy aztán már többet ne kelljen. Válaszokat előre is nagyon köszönöm!

(olyan válaszokat nem kérek, hogy miféle szörnyek születnek plasztikai sebész kezek alatt... aki nem szeretne plasztikáztatni, ne menjen plasztikáztatni és ne véleményezze, mert a rosszindulatú válaszokra nem vagyok kíváncsi! köszi!)

2013. márc. 28. 10:42
 1/3 anonim válasza:
Engem 3 hete műtött. Nagyon jó orvos. Szép orrot csinált. Mondjuk az enyém alapból nem volt csúnya. De ahogy elnéztem a munkáit, tanulmanyit, stb... egy megbízható, ügyes doki.
2014. febr. 12. 23:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sokat számít! :)
2014. febr. 13. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Ki rontotta el az orrod? Dr Karvasz Tamas?
2017. aug. 28. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!