Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A kicsi vagy a nagy orr...

A kicsi vagy a nagy orr csúnyább inkább?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 21:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Milyet szeretnél? Az orrplasztika mindenre képes!

bár szerintem hozzád a nagy enyhén görbe jobban állna mint a kicsi, de annál csinosabb. :P

Megcsinálhatom, ha gondolod, és jobb lesz mint újkorában :D csak Kell egy kis csontfűrész, néhány bőr darab, amit persze előtte, egy olyan négy hónappal leveszünk, hogy szaporodjon. néhány fecskendőnyi érzéstelenítő, és már kezdhetjük is!

Először beadjuk a kívánt helyre az érzéstelenítőt, várunk kb négy- öt percet, aztán a csontfűrésszel gyors vágással le"operáljuk", egy kis kromofággal leöblítjük, hogy ne vérezzen annyira, majd a leválasztott, tenyésztett bőr felületet, ráillesztjük, pár apró vörös cérnával a kívánt felülethez illesztjük, a műtét végére A fájdalom csillapító is megszűnik :)ami jót jelent.

ha a beteg életben marad, további kezelésekre nincs szüksége. Viszont halálozás esetén, részvét a családnak

2009. szept. 9. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez meg milyen kérdés? :)

Biztos Te is láttál már ronda picit és nagy orrot is.

Ha a kicsi olyan mint malackáé, vagy olyan mint egy drazsé akkor az nem szép.

De nem is az orr mérete a döntő hanem az hogy mennyire harmonizál az arccal

2009. okt. 12. 07:02
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem nagy orrom van ,sosem voltam vele megelégedve (mondjuk oké, el is tört tehát az tette ilyenné) de akár hiszed akár nem nagy orral is lehet szexisnek lenni.sosem csúfoltak miatta,és megjegyzéseket sem kaptam.aztmondják nem lehet észrevenni,inkább különlegessé teszi az arcomat.
2009. okt. 24. 15:50
 14/18 anonim válasza:

Nekem is pont ez van :( eltört az orrom, és engem nagyon zavar, meg is akarom plaasztikáztatni de csak 18 év után lehet :)

13L

2010. ápr. 9. 20:44
 15/18 anonim válasza:
Hát ne legyen túl nagy és túl pici sem ;) De hát az ember nem válaszhatja meg az orrát
2010. máj. 23. 15:17
 16/18 anonim ***** válasza:
a nagy.
2010. júl. 25. 23:20
 17/18 anonim válasza:
természetesen arctól függ, de nekem a kicsi tetszik:D
2010. aug. 26. 22:14
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem pl kicsi szemem, szám, fülem, csak az orrom akkora hogy...pff

de nemsokára plasztika :D

2010. okt. 9. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!