A kicsi vagy a nagy orr csúnyább inkább?
Milyet szeretnél? Az orrplasztika mindenre képes!
bár szerintem hozzád a nagy enyhén görbe jobban állna mint a kicsi, de annál csinosabb. :P
Megcsinálhatom, ha gondolod, és jobb lesz mint újkorában :D csak Kell egy kis csontfűrész, néhány bőr darab, amit persze előtte, egy olyan négy hónappal leveszünk, hogy szaporodjon. néhány fecskendőnyi érzéstelenítő, és már kezdhetjük is!
Először beadjuk a kívánt helyre az érzéstelenítőt, várunk kb négy- öt percet, aztán a csontfűrésszel gyors vágással le"operáljuk", egy kis kromofággal leöblítjük, hogy ne vérezzen annyira, majd a leválasztott, tenyésztett bőr felületet, ráillesztjük, pár apró vörös cérnával a kívánt felülethez illesztjük, a műtét végére A fájdalom csillapító is megszűnik :)ami jót jelent.
ha a beteg életben marad, további kezelésekre nincs szüksége. Viszont halálozás esetén, részvét a családnak
Ez meg milyen kérdés? :)
Biztos Te is láttál már ronda picit és nagy orrot is.
Ha a kicsi olyan mint malackáé, vagy olyan mint egy drazsé akkor az nem szép.
De nem is az orr mérete a döntő hanem az hogy mennyire harmonizál az arccal
Nekem is pont ez van :( eltört az orrom, és engem nagyon zavar, meg is akarom plaasztikáztatni de csak 18 év után lehet :)
13L
nekem pl kicsi szemem, szám, fülem, csak az orrom akkora hogy...pff
de nemsokára plasztika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!