Szerintetek mennyire "gáz" a szilikon mell ha csak olyan átlagos normál méretűre műttetem meg?
10. hozzászóló:
"Miért vagyok leszavazva amúgy? Inkább csináltassa meg és legyen elégedett önmagával minthogy élete végéig utálja a kis melleit."
Azért vagy leszavazva, mert itt sokan befolyásolni akarják a közízlést, ellenzik a nők szépítkezését, elsősorban, mert félnek a nőktől, és mert szeretnék, ha úgy tudnának uralkodni rajtuk, mint régen.
Kérdező:
Semmi baj nincs vele, ha te valóban ettől éreznéd jobban magad, és nem mások elvárásai miatt akarod megcsináltatni. Viszont sajnos ebben az országban "gáz"-nak fog számítani, mert itt sok az álértelmiségi, az irigy, az ízlést megszabni akaró véleményvezér, és egyáltalán, itt utálnak mindenkit, aki kicsit ki mer lógni a sorból. Mondjuk én szarok az ilyenek véleményére, nem mások elvárásai szerint fogom élni az életem, még ha nem is leszek népszerű ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!