Mennyibe kerülhet egy boka vékonyító műtét? Hány éves kortól lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon vastag a bokám szinte egyben a van az egész lábam.Nem is hordok szoknyát vagy rövidnadrágot.A magassarkú cipő segít egy kiscit de abban a fáj a lábam.
Segítsetek..14/L
2009. aug. 25. 13:38
1/8 anonim válasza:
Szerintem ehhez nem bokavékonyító műtét kell, hanem egy jó ortopéd orvos. Főleg 14 évesen.
2/8 anonim válasza:
ilyen létezik? o.O még sosem hallottam róla..
3/8 anonim válasza:
Nekem is vastag de hát most mit csináljak, tudom, hogy jó érzés lenne csábos lábakkal flangálni, irigy is vagyok a vékonylábú csajokra, de mindennap futok, mert a futás közben nyúlik az izom, szóval lehet vékonyabb lesz. Szeretnék miniszoknyát felvenni, de hát nincs mit tenni aki szeret az így szeret és hogy nadrágban vagy szoknyában az tök mindegy :)
4/8 A kérdező kommentje:
Én is futottam.Tájfutó voltam és voltam versenyen is.Csak egy idő után elkezdett recsegni a bokám és abbahagytam.:S
2009. aug. 26. 20:29
5/8 A kérdező kommentje:
Miért kéne ortopéd orvoshoz mennem???
2009. aug. 28. 17:04
6/8 anonim válasza:
Mert lehet bokasüllyedésed, attól pedig deformálódik egy csomó minden.
7/8 anonim válasza:
ez engem érdekel . milyen az ha valakinek bokasüllyedése van? mit lehet ellene tenni?
8/8 anonim válasza:
A bokasüllyedés a bokacsontok elcsúszása rossz elhelyezkedése. Az ortopédorvos talpbetétet írhat fel, drasztikus esetben műthet is. A bokasülyedés hátbántalmakat is okozhat ha jól tudom és a térdnek se a legjobb. A vékonyító műtétről még nemtudok sokat, de tuti nem két fillér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!