Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Intim plasztika! Mikor csinált...

Intim plasztika! Mikor csináltathatom meg? 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy a kisajkaim nagyok, kilógnak. Nem divat miatt akarnám megcsináltatni!!

Ha valami szoros, vagy dörzsöli fáj. Már nagyon zavar.

Önbizalmam sem az igazi miatta. Nem akarok még egy fiúval sem lefeküdni, de nem is mernék miatta.

Kétszer voltam nőgyógyásznál mert hüvelygyulladásom van, és a kisajkaim fájnak....de sosem mond arra semmit..csak gyógyszer ír fel. Arra is gondoltam hogy az is okozhatja a bajom el nem múlását, hogy kilóg és dörzsölődik, persze hogy "bedurran". Szüleimnek nem szeretnék szólni róla. 3és fél év múlva megyek fel pestre, lakni és tanulni. Mennyi idő a gyógyulás, mert titokban csináltatnám meg. Mennyibe kerül? Nem válna a terület érzéketlenné?

2012. dec. 24. 00:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nalátjátok!! Nem csak nekem van vele bajom!
2012. dec. 25. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Látványra nem gáz a lány a filmen (szerintem). De ha fizikailag zavar, akkor tényleg érdemes elgondolkodni a műtéten. De nem leht, hogy ahogy idősödsz, ez még változik?
2012. dec. 27. 00:30
 13/17 anonim válasza:

Enyém is ilyen,de szerencsére nincs vele fizikai problémám és a barátom sem problémázik rajta,de a videótól kirázott a hideg .. :S

22/L

2013. márc. 3. 21:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem áprilisben megcsinálják!
2013. márc. 4. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Írhatnál róla bővebben! Menyiért csinálják? Magán sebész vagy ki csinálja? Miért csináltatod meg? Mi volt a fő ok amiért megcsináltatod? A szüleid hozzáállása?

Illetve a műtét után írd le a tapasztalataidat. A műtétről, a gyógyulásról, a végeredményről.

2013. márc. 4. 20:51
 16/17 Sertés ***** válasza:
21%
Megnéztem a videót és lelkibeteg lettem! Egy fiú-álom puncit így tönkretenni. :-( Ennyi erővel kénsavas arcpakolásra is elmehetne a csaj… Azoknak a nőknek pedig, akik ennyire nem tudják elfogadni, hogy gyerekből nővé váltak, javaslom a mell és fenék-levágást. Üdv: egy dühös FÉRFI a sok közül, akit tökéletesen hidegen hagynak a baba-puncis mű"nők"!
2013. máj. 12. 15:14
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval, miden szavával, bár megmenekülne minden kilógó kiasjkas punci. Felháborító, ez a babapunci, divat, amit plasztikai-hentesek generálnak anyagi okokból. Amire persze a babapuncisok, a satnya fejletlen kis vágatukkal rá is harapnak, hogy "bí-bí nekem babapuncim van". Biztos nem tenném be egy megcsonkított punciba. Sokkal szebbek a szép nagy húsos szirmocskák.
2013. jún. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!