Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Teljes arcátalakitást lehet-e...

Teljes arcátalakitást lehet-e Magyarországon elvégeztetni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,hogy tud-e ajánlani valaki Magyarországon egy olyan megbizható plasztikai sebészetet,ahol képesek úgy átalakitani az arckarakterisztikát,hogy szint az illetőúj személyiséget nyerjen?

Csinált már valaki ilyet?

2012. nov. 14. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:

szállító 3-ba már csináltak.

amúgy lehetséges, nemcsak filmekben van ilyen, bárkivé át tudják alakítani az arcod.

árba nem tudom de tuti van 80 000 euro vagy még több.

2012. nov. 14. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénzed, akkor igen.

Sok radikálisan megváltoztató plasztika egymás után.

2012. nov. 14. 20:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom,hogy van-e rá pénzem,mert sehol sem találtam ezzel kapcsolatban semmit :/
2012. nov. 14. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy érted hogy teljes arcátalakítás.

Meg tudják változtatni a szemöldököd helyét ,a szemed formáján egy kicsit tudnak igazítani , arccsontodat is meg lehet változtatni , orrodat is lehet műteni , szájadat lehet vékonyítani , vastagítani , álladat is lehet igazítani , füleket is lehet műteni.

De hogy új személyazonosságot...hát nem tudom.

2012. nov. 15. 15:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Például ha szeretnék hasonlitani valakire :)
2012. nov. 15. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Magyarországon nem csinálnak ilyet. Ezt erkölcsileg egy magyar orvos sem meri vállalni. De persze érdeklődhetsz bármelyik dokinál. Az sokkal jobb ötlet lenne, mint itt kérdezni minket, akiknek fogalmunk sincs róla. :)
2012. nov. 15. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem csinálják meg az összes műtétet.És lehet több évig tartana.Hisz nem lehet olyan gyakran mélyaltatni az embert , nem bírná a szervezeted.
2012. nov. 15. 20:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2012. nov. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!