Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tb-re lehet hasplasztikát...

Tb-re lehet hasplasztikát végeztetni?

Figyelt kérdés

2 gyerek után,akik császárral születtek,rettentően szétrepedt a bőröm,de majdnem mell alatti résztől egészen az intim testrészemig.Ráadásul lóg a bőröm nem is kicsit.

Most vagyok 152 cm 67 kg.Tehát 15 kg tudnék maximum fogyni!Lehet erre esélyem vajon?

2012. nov. 14. 16:35
 1/3 anonim ***** válasza:
a legnagyobb dokumentált testsúlyod mennyi volt?
2012. nov. 19. 18:17
 2/3 A kérdező kommentje:
62,90 kg-ról indultam és a zárójelentésen 14 kg hízás van írva,tehát 76-77 kg voltam akkor.A kilogramm nincs leírva,de a várandóskönyvben az első írt súly a 62,90kg.
2012. nov. 20. 08:41
 3/3 anonim válasza:
nekem 2 hónapja volt!az én dokim elintézi neked hogy ne kelljen semmilyen papír és extra aranyos!én annyit adtam neki amennyit egy ilyen nagy műtétnél hálapénznek szoktak adni!ha érdekel írj egy privit,szívesen segítek!
2012. nov. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!