Hány éves koromig nő a mellem? Ha masszirozom tényleg gyorsabban nőhet,16éves vagyok
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 13:26
11/20 anonim válasza:
Nem nő tőle, és nem is gyorsul , de mivel fokozod a vérkeringés a masszírozástól feszesebbé válnak ... Persze ez tizenéves korban legtöbb esetben még adott , viszont a rendszeres masszírozás sokat segít abban , hogy később kezdjen el megereszkedni ...
12/20 anonim válasza:
Nem is mind1 mekkora? mér kell h nagyobb legyen. Az a normális, amilyen épp. 16 vagy az még nőni fog, de nem kell siettetni, ne foglalkozz ilyesmivel :)
13/20 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány, mert nem mindegy :)))
14/20 Emzeeperix válasza:
A mell mérete tud nőni is és csökkenni is a súly változásával bármikor. Kb. 22 éves koromban lefogytam 45 kilóra (50-ről), és a B kosárról A kosárra kellett váltanom. Aztán 30 éves koromban meghíztam 65 kilóra, és hipp-hopp, már is E kosár kellett (a kerület végig 75-ös maradt). Most lefogytam, és megálltam egy "optimális" 55 kilónál, így még mindig D kosaram van, már nem vagyok túlsúlyos, de sovány sem. Azért nem akarok tovább fogyni, hogy a melleim ne fogyjanak tovább.
15/20 vkrisz81 válasza:
Ossz meg egy fotót magadról és kiderül. Nőhet attól is ha hizol, nőhet a terhességtől-szoptatástól is. Persze gondolhatjuk 16 évesen hol? de láttunk már 13 éves 3gyerekes "anyukát" is :D
Szóval irj privátot és megmondom mi a tuti!
vkrisz81@gmail.com
16/20 anonim válasza:
Nagyobb melleket szeretnél? Törölgesd középen wc papirral,rengeteg női seggnél bevált!:-)
17/20 anonim válasza:
Igen, szerintem is a feszességén változtat, ami viszont látszatra "többet mutat". Pl ha valaki viszonylag rendszeres szexuális életet él és ennél fogva törődnek a kebleivel, az sokszor meglátszik. Bár kérdés, hogy ennek a masszírozás az oka, vagy az, hogy az ember szexualitása (és így a hormonjai is) aktívak.
19/20 anonim válasza:
Ha magadnak massszirozod hatástalan. Valaki kivül állónak szólj. Nekem is szólhatsz, segítek.
20/20 anonim válasza:
Wc papírral kell simogatni.Nagy anyám azzal simogatta a seggét és akkora nagy lett hogy csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!