Akiknek az ajkai közepén van (vagy oldalt, fent-lent) piercingük, hogy viselik a fogorvost?
Figyelt kérdés
Sokat járok fogorvoshoz, szinte "törzsvendég" vagyok(sajnos). És a mai nap eszembe jutott, hogyha piercingem lenne, hogy viselném, miközben fúrnak, faragnak, az ajkaimat húzogatják jobbra-balra..
[link] ilyen pc-re gondoltam.
Átlagosan 30-50 percet ülök a fogorvosnál, tehát, ha ki is veszi valaki a szájékszerét, annak nem nő be ennyi idő alatt? na meg arról nem beszélve, ha érzéstelenítve van a száj.. mert nekem az ajkaim az érzéstelenítéstől megdagadnak.
2012. nov. 7. 10:23
1/5 anonim válasza:
Nem nő be,de ki kell szedni.Amugy nekem is volt,de annyira érzékenyek lettek a fogaim a fogorvos után,hogy nem tudtam volna elképzelni hogy visszateszem...és egy jó pár napig.Tudod pl mikor a táblán csikorgatják a körmüket,na olyan érzés lett volna ha visszateszem:)
2/5 anonim válasza:
A fogorvos lecseszését fogod mind a 30 percben hallgatni, hogy mennyire káros ez és minek és tönkreteszi a fogakat is. És ez így is van. Nekem is volt, nem vettem ki fogorvosnál sose, nem volt gond ezzel. De szétcseszte 1 év után a fogamat meg az ínyemet és akkor végleg kiszedtem. Nem éri meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy árt a fogaknak. És mitől van ez?
2012. nov. 7. 16:54
4/5 anonim válasza:
Piszkálja az ínyt, és később "feltolódik". Meg esetleg a fogzománcot is le tudja koptatni.
5/5 anonim válasza:
Én is igy jártam!
nekem közepen volt lent.
kivetettem mert az inyem lecsúszott töle.
senkinek neem ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!