Kis hasplasztikai műtét előtt állok. Az izmot fogják összevarrni a hasamba mert nagy a hasam es zavar. Volt már közületek valakinek ilyen műtétje? Mesélnétek?
Én két gyermeket szültem, az első után is visdzafogytam tornával és diétával, most a 2. szülés után is ezen vagyok jelenleg, megkérdeztem egy szakembert nézze meg a hasam, azt mondta csinálhatok napi 1000 felülést is, akkor is lóhni fog a bőröm , pedig nincs mrgszakadva.
Nem mindenki Rubint Réka ezt értsd meg. Én pedig csak 10 kg pluszban vagyok. Egyszerűen van aki olyan bőrszerkezetű és kész, ha lenne rá most pénzzem én is megcsináltatnám.
Egyébként megkérdezhetem mennyibe fog kerülni?
Kedves elso.
Sporttal az izom nem fog osszenoni!Egy deka felesleg sincs rajtam ez genetika.Nezz utanna!
Egyepkent 550.000.-
Igen ez genetika, nálunk anyám is ilyen én is ezt örököltem. Hát akkor még gyűjtenem kell.
Sok szerencsét!
Köszönöm,végre olyan szól hozzá akinek volt!
A terhességem leszámítva 58-60kg voltam vagyok.Remélem ezekután is így marad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!