Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Péniszgörbület megszüntetésére...

Péniszgörbület megszüntetésére szolgáló műtét kb. mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Adott a kérdés... Remélem meg tudja valaki válaszolni.
2012. okt. 16. 22:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ha nem áll derékszögben, minek megműttetni? nem leszel tőle jobb pasi. a nőket meg hidd el, rohadtul nem érdekli.
2012. okt. 16. 22:52
 2/15 anonim ***** válasza:
1. Ebbe ne legyél olyan biztos,vannak nők akiket csak ez érdekel, bár ettől még tényleg nem leszel jobb pasi.
2012. okt. 16. 22:58
 3/15 anonim ***** válasza:
ok, akkor csak engem nem érdekelt soha, hogy van-e benne egy kis kanyar, vagy nincs. jelzem, sosem találkoztam olyan pasival, akit zavart volna, hogy kanyarog a pöcörője. az számított, hogy mennyire tud meg.ugni. De lehet, hogy én vagyok az ufo, és ez orbitálisan fontos kérdés, és a többi nem is számít.
2012. okt. 16. 23:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval egyet kell, hogy értsek. Ezen kívül semmi nem oszt, nem szoroz. Persze függ attól, hogy milyen mértékű a görbület, ha ez lelki problémát okoz, akkor érdemes rajta elgondolkodni, de mint nő azt mondom neked, hogy ez abszolút nem számít.Az én páromnak is picit az, szerintem izgalmas.
2012. okt. 16. 23:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Te szent tehén, komolyan ennyire hülyék a pasik, hogy azt hiszik ez számít bármit is? Az exemnek is görbe volt, észre sem vettem amíg nem említette... marhára nem számít.
2012. okt. 17. 00:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Ezen a k..va oldalon csak a csesztetés megy? Nekem nem 3 fokkal van elgörbülve b..zki! Szeretnék választ a kérdésemre.
2012. okt. 17. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
ba.zki, keress egy orvost bakker, és kérdezd meg őt. Nem hinném, hogy sok olyan barom van errefelé, aki meg akarja műttetni a farkát.
2012. okt. 17. 16:21
 8/15 A kérdező kommentje:
Gondolom nem bírtad volna ki barmozás nélkül, f**zfej! Kívanom hogy ne a f**zod, hanem a gerinced görbüljön el... Nagy az Isten állatkertje, fáj az neked ha emiatt nem merek nőknél kezdeményezni és nem akarom így leélni az életem? Gondoltam szerencsém lesz, de itt nem szabad ilyeneket kérdezni úgy tűnik...
2012. okt. 17. 19:16
 9/15 anonim ***** válasza:
nyugi, nem a farkad miatt nem fogsz a nőknek kelleni.
2012. okt. 17. 20:25
 10/15 A kérdező kommentje:
Jaj de okos vagy. :) Mondtak mar nekem sok mindent, nem lett igazuk.. neked sem lesz.
2012. okt. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!