Van valakinek mellimplantátuma 150cc-től max.225cc-ig?
Vagyis a lágyabb(nem teljes telítettségű) fajtából max. 3cm(proj.) magassággal?
Vagy ez már annyira röhejesen pici méret, hogy inkább mellnövelő bogyókkal próbálkozzak..?:)
Válaszokért előre is köszi!!
Hát én szeretnék, pont azért vagyok kivácsni az olyanok véleményére is, akik szerint ez már szinte értelmetlen műtét lenne.. Szerintem ezekkel a méretekkel (150-225cc)lehetnék A-ból közel B kosaras, ami számomra (és a vékony alkatomhoz) pont megfelelő lenne. (C-s kosármérettől kezdve már nem én lennék, nem illene hozzá. Sosem vágytam túl nagy domborulatokra..)
Neked van implantátumod? ..A Tiéd mekkora?
Ilyen picit az rakat be, kedves 2., aki nem akar lufikat, csak egy természetes, az alkatához illő mellméretet.
Kérdező: nekem nincs ugyan mellimplantátumom, de biztos vagyok benne, hogy van, akinek csak ekkora van a mellében.
Kicsit nagyobb, 240 cc. Alacsony vagyok és vékony (70-es mellkasbőség, tehát mell alatt, ráadásul szűk is a mellkasom). Az volt a kérésem, hogy természetes legyen a hatás és az alkatomhoz passzoljon.
Ezt is kaptam, az orvos se javasolt nagyobbat, én sem bántam meg. Tapintásra is természetes.
A hegek szerencsére alig látszanak, ha a melltartó megszorít, az sokkal látványosabb a bőrömön.
Köszönöm szépen a válaszokat!! Kedves #2-nek a bíztató szavakat, a sziliciciseknek a méreteket!
Továbbá, ha kérhétném még pici segítségeteket..
Kedves
...#5: A 70-es mellkasméretnél a 240cc milyen kosárméretet eredményezett?
...#6: 185cc-vel milyen alapméretből lehet C kosárméretet elérni?(esetleg a magasságod is megkérdezhetem?)
...Ⱳhite ßelle: az alapod 75A esetleg AA (netalán 70A/AA)volt?
Valamint nagyon nagy segítség lenne, ha megírnátok, milyen fajta implantátumotok van, és én utánanézhetnék a pontos paramétereknek :)
De jó tudni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem osztja a "ha már lúd, legyen kövér" álláspontot! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!