A számomra optimális méretű mellimplantátum paramétereinek (átmérő, magasság) otthoni megsaccolásában tudnátok segíteni?
Hogyan tudnám magamnak nagyjából lemérni max. mekkora átmérőjű implantátum férne be nekem? (A mell anatómiai határaiból le kell vonni valamennyit..?) És a különböző magasságú méretek otthoni kipróbálásához van valami jó ötletetek?
Konkrét méret(cc) tippeket is szívesen vennék!
- Magasságom: 176cm
- Súlyom: 54kg
- Mell alatt: 70cm
- Mellcsúcson: 75cm
- Derék: 65cm
- Csípő: 90cm
Köszi, én is ezekben a méretekben gondolkozom!!
Nem akarok túl nagy változást, és félek a nagyobb implantátumokkal járó kellemetlenségektől és plusz rizikóktól is!
Más vélemények???:)
Tegnap voltam dokinál, aki véééégre leméricskélt!:)
Egy speciális vonalzóval lemérte a melleim átmérőjét vízszintes vonalban, ez volt 12,5cm, és ebből levonta a bőröm vastagságát:(a spec.vonalzóval összecsípte a bőröm a mellem felső részén) 2cm-t, így lett 10,5cm a vége. A számomra megfelelő méretű implantátumnak kb. ekkora átmérővel kell rendelkeznie (+,- pici eltérés lehet), az ehhez tartozó magasság kiválasztása (2, esetleg. 3 profil van minden implantátumnál) egyéni ízlés kérdése... hátha valaki mást is érdekelt:)
Kérlek, már csak abban segítsetek, otthon mivel tudnék különböző méreteket próbálgatni!!!
Kukoricalisztes vagy rizses próbáról hallott már valaki..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!