Fülplasztika?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani minél olcsóbb és jobb orvost, aki megműtené a fülem?2012. okt. 1. 14:20
1/8 anonim válasza:
Dr.Debreczeni Bélát ajánlanám, árat nem tudok pontosan, de olyan középkategóriás szerintem es nagyon széppen dolgozik!
2/8 anonim válasza:
Dr. Jósvay János Bp-en. Ha jól tudom, még mindig 140 ezer. Szuper füleket csinál.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
140e/fül?
2012. okt. 4. 06:38
4/8 anonim válasza:
Nem! A kettő együtt 140 ezer! Ennél olcsóbb szerintem nincs. És ő a legprofibb. A hoxa.hu Fülplasztika topicjában hozzászólók 80%-nak ő műtötte a fülét. Ők ajánlották. Nekem Szombathelyen műtötték, 2 éve 170 ezerért. Ezért ajánlottam Jósvay doktort, bár nem tudom, az ország melyik részén laksz.
5/8 anonim válasza:
hát én voltam Budapest plasztikánál konzultáción , ők 260 ezerért csinálják !
Valahogy onnantól kezdve amikor az orvos megkérdezte a gép előtt pötyögő nőcit, hogy mondja már meg, hogy a fülplasztikát azt felszívódó varrattal, vagy nem azzal csinálják e , na ott a bizalmam elszállt :S
Járd körbe, kérdezgess olyanoktól, akik már csináltatták az adott orvosnál !
Molnár Csabának láttam már több munkáját, ő Debrecenben műt , rajta nagyon gondolkozok ...
6/8 anonim válasza:
Bp., Jósvay dr. Mindenki meg van vele elégedve. referenciák: hoxa.hu, Fülplasztika fórum.
7/8 anonim válasza:
köszi utolsó, mindenképp kérek hozzá egy időpontot , mert kezdek rájönni itt is, mint minden másban nem a hírnév a fontos , mert ott csak a pénzre hajtanak és minőség meg ....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!