Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi rezek ödön telefonszáma...

Mi rezek ödön telefonszáma elérhetősége?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle.
2012. szept. 28. 14:17
 2/4 anonim válasza:
Ez NEM a doktor úr telefonszáma, hanem a férjemé! A kedves válasz adó valószínűleg elírta. Már kértem, hogy javítsa ki, de nem tette. Kérem ne hívogassák, mert évek óta magyarázkodni kényszerülünk miatta, és már kicsit unalmas. Köszönjük!!!
2015. febr. 13. 19:03
 3/4 anonim válasza:

Igen, valóban elírtam. Sajnos Rezek Ödön doktor úr telefonszáma azóta megváltozott, és az új számát nem tudom. Ha moderálja valaki ezt az oldalt, kérem törölje a hibás számot a hozzászólásomból.

Az előttem szóló tegnapelőtt valóban megkeresett egy levélben, de azt csak ma olvastam. Türelmét köszönöm, és elnézését kérem, hogy elgépelésemmel évekig tartó kellemetlenséget okoztam a kedves férjének.

2015. febr. 13. 23:53
 4/4 anonim válasza:
Nagyon köszönöm, hogy törölték a számot!
2015. febr. 16. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!