Anyajegy eltávolítása?
Először csak egy sima vizsgálat van. Megnézi a doki h hol van, h lehetne leszedni, stb. Ezután kapsz egy időpontot, általában 1 hét szokott lenni, kórház függő. Visszamész az adott időpontra, megvárod míg behívnak, levetkőzöl, attól függően h hol az anyajegy, felfekszel a műtőasztalra, érzéstelenítenek, és 10 perc alatt kész is vagy. Ezután a varrat 5-7 napig szokott bent lenni, ezért a műtét után 1 héttel vissza kell menni, és kiszedik. Nekem így történt mind a 2 anyajegy leszedés.
Gyógyszert nem hinnél h kapnál. Lehet venni a gyógyszertárban olyan krémeket, amik segítenek a seb gyorsabb gyógyulásában, de én nem vettem. Sokáig meglátszik majd a varrat helye, nekem kb 2 évig látszott, azóta viszont szépen eltűnt. Nekem az arcomról varázsoltak le kettőt.
Van olyan kórház is, ahol a műtét előtt mindenképp vérvételre kell menned. Nem tudom h nálatok is szokás-e.
-off-
Utolsó,18 év alatt is leműtik.Rólam 14 évesen szedtek le kettőt./Kell vinni magaddal szülőt is./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!