Ajakfeltöltés, vagy ajaksatírozás?
Figyelt kérdés
Pici a szám és a felső ajkam vékonyabb. (amúgy is vékony ajkam van) Nem igazán tudom eldönteni melyik lehetőséget válasszam, de mindenképp szeretném ha vastagabb lenne. Ti melyik mellett döntenétek és miért? Esetleg akinek van tapasztalata, megoszta velem? A fájdalomtól nem félek, van már sminktetoválásom2012. szept. 25. 14:39
1/2 anonim válasza:
viccen kívűl: próbáld magad elfogadni, de ha nem megy (és gondolom nem is fog) akkor inkább satír (gondolj az öregedésre ami kiküszöbölhetetlen)
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem megy. Nem tetszek magamnak, ahogy nevetek, mert olyankor eltűnik teljesen az ajkam és nem szép. LEgalábbis nekem nem. Köszi a választ én is a satír felé hajlottam jobban.
2012. szept. 26. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!