Mellnagyobbításra készülök. Tapasztalatok, vélemények?
Sajnos születési rendellenességgel születtem, ami hatására egyáltalán nem nőtt mellem. Semekkora se... Évek óta készülök a műtétre, mert így nagyon gátlásos, és önbizalom hiányos vagyok. :( Sok nőt én se értek, amikor kiírják hogy kicsi a mellük (B-s...más meg örülne AA-snak is...)
Nagyon sok ember ellenzi az e fajta plasztikai műtéteket, de az én esetemben is?
Te döntésed, bár kétlem hogy bármi is változik majd utána, ettől nem lesz több önbizalmad, az nem ezen múlik.
Nekem AA-s, de semmi gondom vele, nem szeretnék nagyobbat, én nem értem miért olyan fontos ez. Mindenki szép lánynak tart, sose volt semmi gondom abból hogy kicsi a mellem, semmiben nem akadályoz. Így nem értem miért kéne szilikon pacákat műteni az ember bőre alá.
Persze ez csak az én véleményem.
Sok szerencsét hozzá :)) én teljesen megertelek
Hány éves vagy?
Nekem az unokahúgom műtette meg a melleit mert neki is ez volt, hogy nemhogy kicsi semmi nem volt. Az első hetekben szörnyen fájt neki, de emlékszem mentem őt látogatni és állt a tükör előtt, még hordania kellett azt a szorítós melltartót (fene se emlékszik hogy mi a neve :) ) és folytak a könnyei a boldogságtól és azt mondta hogy most már teljes nőnek érzi magát!
Úgyhogy ne hallgass senkire csináld meg. Akkorát fog dobni az önbizalmadon hogy el sem hiszed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!