Dr. Mucs Mihály plasztikai sebészről (Székesfehérvár) szeretnék véleményeket! Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Leginkább mellfelvarrással kapcsolatban, de más területekről is szívesen fogadom az őt érintő hozzászólásokat!2012. aug. 25. 16:27
1/4 Anyuka60 válasza:
Szia!
Épp ma vágott ki egy kis basalioma-gyanús piros foltot a főorvos úr a kulcscsontom fölött - nem magánrendelésen, hanem a kórházban.
Rendes volt, mindenről tájékoztatott.
Nem fájt. :)
'99-ben találkoztam vele először, a kórházban, a sebészeti osztályon - kívülállóként (a lányom mellett ücsörögtem). Akkor megállapítottam, hogy minden betegéhez odamegy, érdeklődik.
Szóval én jó véleménnyel vagyok róla.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!!! Most vettem észre, hogy írtál! :)
2013. márc. 1. 21:31
3/4 anonim válasza:
Nem ajánlom. Közepes méretű anyajegyeket vetettem le nála és nekem rendkívül rossz tapasztalatom van ezzel a plasztikai sebésszel! Főleg esztétikai okból szerettem volna eltávolítatni néhány anyajegyet A konzultáción kedvesnek és megértőnek tűnt, aztán mikor meg mentem a megbeszélt időpontra tök rideg és bunkó volt. Filccel kijelölte az anyajegyeket szó nélkül azt sem említette meg hogy megkora heg lesz és megkorát tervez vágni. Hatalmasakat vágott pedig 20 éves tini lány voltam akkor. Depresszióval szenvedtem évekig mert nagyon csúnyán befertőződve gyógyultak ezek a kb 5 cm-es hegek és ráadásul nagyon látható helyen vannak! Egyáltalán nem volt empátiája mikor műtött. Legalább megkérdezhette volna hogy tényleg szeretném e ha akkora heg maradna ott mielőtt nekem esik a sebèsz szikével! És ráadásul nagyon vastag fekete damillal varrta össze a sebeket, nem finom plasztikai sebész varrattal. Iszonyatosan szenvedtem az eredmènnyel. Szétnyílt a heg és valamelyik be is ferrőződött. Olyan volt mintha direkt csinálta volna velem ezt mert műtèt után megszólalt hogy aztan reméli többet nem vetetek le mert nem kell hogy tele legyek hegekkel. Kb elrintotta vele az egész fiatal koromat hogy állandóan heg kezelésekre kellett kidobálnom a pénzt plusz takargatnom kellett. Valakinek volt vele jó tapasztalata is, de én nem ajánlom. Ha valakivel ilyet meg mer tenni, akkor ez hangulatfüggő.
4/4 anonim válasza:
Ja és nagyon alattomosnak tartom hogy nem elérhető semmilyen Google véleményezés Dr Mucs Mihály plasztikai sebészről. Ha ezt tudtam volna hogy kaszabolni fog és 5 cm hegeket csinál, akkor biztos nem mentem volna hozzà! Ezért ide megírom a véleményem és remélem nehányan megmenekülnek a rémálomtól és a maradandó testi károsodástól amit ő okozott nekem pedig nem volt rá szükség. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!