Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogyan lehetséges azt elérni,...

Hogyan lehetséges azt elérni, hogy a TB támogassa a mellnagyobbítást?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kicsi a mellem, 75A-s melltartót hordok. Egyáltalán nem érzem magam nőiesnek emiatt, a párom előtt is szégyellek leöltözni. Nagyon szeretném megcsináltatni, de sajnos nincs rá 300ezer ft-om. 22/L
2012. aug. 19. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudhatod jól hogy a nőiesség nem mellméreten múlik, ha ezzel nem érzed magad nőiesnek akkor nagy mellel sem fogod.

75 cm, azt jelenti nagyon sovány vagy, ha híznál akkor a melled is nőne kicsit. TB nem támogatja, csak ha már annyira beteg vagy gyakorlatilag hogy emiatt akarsz öngyilkos lenni, meg hasonlók.

Ha emiatt nem mersz a párod előtt sem levetkőzni akkor neked inkább valami önbizalom fejlesztés kell, nem nagy mell.

2012. aug. 19. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:

a tb csak akkor fogja támogatni az ilyen jellegű szépészeti beavatkozásokat, ha már komoly egészségügyi következményei vannak. pl nagy mellnél az embernek már fáj a háta, vagy jókora különbség van a kettő közt és már full depressziós az ember(amiről szintén papír kell). kénytelen leszel pórolni, vagy beszerzel néhány jó push-up melltartót.

a palid meg nem a melled miatt van veled szerintem, hanem mert szeret.

2012. aug. 19. 12:06
 3/7 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok, és 60 kiló, szóval egyáltalán nem sovány. de viszont voltam már 70 kiló is, akkor sem voltak nagyobb melleim. tudod, semmi olyan felsőt nem vehetek fel, aminek van akárcsak egy icipici kivágása is, mindig olyanokat kell vennem, aminek csak egy kis környaka van. és nagyon zavaró hogy szinte lapos vagyok oldalról. nagyon nehéz így nőiesnek érezni magam. ebből adódóan tuti önbizalomhiányom is van persze, ezért nehéz levetkőznöm.
2012. aug. 19. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:

300ezer??? Szerintem egy mellplasztika még jó esetben is 600ezernél kezdődik.

A TB az ilyet nem támogatja. Spórold össze a pénzt vagy nem tudom. Sajnálom az ilyen lányokat komolyan, borzasztó lehet, de hát ezt az egészségügy nem így gondolja látod. Szerintem más megoldás nem nagyon van. Kivéve ha pszichológussal bebizonyittatod hogy ez neked mekkora lelki törést okoz. Akkor talán kapsz rá támogatást, de ez borzasztó macera.

2012. aug. 19. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

A műtét, az implant, az utána kötelezően viselt melltartók, előtte lévő vizsgálatok maszekon,trombózisgátlók...stb, szal minden együtt kb. 1millió. :-)

És ez még nem egy nagy összeg, van sztársebész, aki 3 milláért csinálja, mondjuk nagyon jó minőségű implanttal dolgozik.

2012. aug. 20. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
300 ezerért senki nem fog megműteni,600 a legalsó ár..
2012. aug. 30. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Javaslom az Angelina Jolie-módszert:

Azt mondod a dokinak, hogy a felmenőid közül már többen haltak meg mellrákban, és levágatod a melleid. A helyreállító műtétet fizetni fogja a TB.

2013. okt. 28. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!